top of page
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Annebel
onze

Workshops

Op een interactieve en enthousiaste manier in slechts enkele uren nieuwe informatie opdoen en tastbare stappen zetten. Wij hebben onze kennis en ervaring omgezet in diverse workshops. 

Bij jou, of ons op locatie. Ontdek de mogelijkheden nu:

1

building a brand

Meer beleving, cohesie en kracht in jouw online communicatie dankzij een gefundeerde strategie, dat is wat we in dit 10-weken traject neerzetten. Naast deze strategie ontvang je alle handvaten en tools die je nodig hebt om deze succesvol uit te voeren, inclusief vier coaching sessies voor aanvullende vragen, bij sturen en het analyseren van de statistieken.

 Interactieve workshop

 Praktische handvaten en tools

Inclusief worksheets en feedback

2

Start your socials

De kracht van online communicatie ligt bij authenticiteit, óók door een scherm is dit voelbaar. De mensen ín het bedrijf kunnen dit het best overdragen, hiervoor moet echter wel de juiste koers gevaren worden. Ligt er een gefundeerde strategie maar behoefte aan een strategisch en creatief advies om deze tot zijn recht te laten komen?

 Interactieve workshop

 Praktische handvaten en tools

Inclusief worksheets en feedback

3

CHANNEL FOCUS

Maak een deep-dive in één specifiek kanaal. Waar ligt de kracht van het platform? Hoe kun je dit voor je laten werken? Hoe ontwikkel je hier een specifieke strategie voor?

In deze hands-on workshop leer je alle ins & outs, tips & tricks in een channel focus workshop over Pinterest, LinkedIn óf Instagram. Welk platform kies jij?

Gefocuste masterclass

 Praktische handvaten en tools

 Pinterest, LinkedIn of Instagram

bottom of page