top of page
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Myrthe P
ONLINE

Communicatie

In het huidige digitale tijdperk is jouw online visitekaartje belangrijker dan ooit. Dit biedt veel mogelijkheden, maar kan ook uitdagend zijn.

Klaar om jouw online communicatie naar het volgende niveau brengen en de digitale wereld in jouw voordeel te laten werken? Ontdek de mogelijkheden.

1

1:1 strategie & coaching

Meer beleving, cohesie en kracht in jouw online communicatie dankzij een gefundeerde strategie, dat is wat we in dit 10-weken traject neerzetten. Naast deze strategie ontvang je alle handvaten en tools die je nodig hebt om deze succesvol uit te voeren, inclusief vier coaching sessies voor aanvullende vragen, bij sturen en het analyseren van de statistieken.

10-weken traject

2 strategiesessies

4 coachingsessies

Gefundeerde strategie

Praktische handvaten en tools

Statistische content analyse 

2

coaching & CONSULTANCY

De kracht van online communicatie ligt bij authenticiteit, óók door een scherm is dit voelbaar. De mensen ín het bedrijf kunnen dit het best overdragen, hiervoor moet echter wel de juiste koers gevaren worden. Ligt er een gefundeerde strategie maar behoefte aan een strategisch en creatief advies om deze tot zijn recht te laten komen?

Authentieke communicatie

Concreet strategisch
en creatief advies

Praktische handvaten en tools

Statistische content analyse 

 Vanaf 2 sessies per maand

3

(social) media management

Na het zorgvuldig uitstippelen van een strategie neem jij, of wij de teugels in handen. Wil jij je focussen op wat je het beste doet, en het  (social) media beheer uitbesteden? Van social media tot nieuwsbrieven, van uw website tot uw blog, wij zorgen voor consistentie, relevantie, impact en het varen van de juiste koers. 

Strategische expertise

 Volledig beheer

Multichannel Aanpak

Statische content analyse

Flexibel 

 Resultaatgericht

bottom of page