top of page
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Annebel

LB Agency

Jouw agency voor online communicatie, branding & design

Gedreven door passie wordt elk project met zorg en precisie behandeld. Professioneel, creatief, commercieel en organisatorisch sterk, dat is LB Agency.

Een krachtige online & visuele communicatie wordt gekenmerkt door authenticiteit. Wat maakt jouw bedrijf, welke missie streven jullie na? De woorden, kleuren en vormen die je kiest zijn de messenger van deze boodschap. Is die boodschap duidelijk voor jouw doelgroep? Communiceren vanuit jouw visie en kracht, daar zijn wíj sterk in. 


Samenwerken met LB Agency kenmerkt zich door authenticiteit en persoonlijkheid. De basis hiervan ligt bij het luisteren naar jouw wensen en feeling krijgen met jouw bedrijfs DNA. 

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie, branding & design. Deze kennis en kunde hebben wij omgezet in diverse diensten & workshops. Meer weten? Maak vrijblijvend kennis.

 

LB Agency is based in Amsterdam. Een digitale samenwerking is altijd mogelijk, wel zo efficiënt en effectief.

LB

Behind the agency

LB Agency is opgericht in 2021 door Lisa Bootsma. Van kleins af aan was Lisa al op zoek naar de meest perfecte combinaties van kleuren, woorden en elementen. Dit uitte zich niet alleen in een passie voor vormgeving, maar ook interieur en mode. 

 

Lisa haar kracht ligt in het het vertalen van abstract naar concreet én het combineren van 'het creatieve' met 'het commerciële'. Ze is gedreven om ieder visueel en communicatief vraagstuk om te zetten in the spark that creates the fire.

  • Lisa Bootsma - LB Agency - LinkedIn
  • Lisa Bootsma - LB Agency - Instagram
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Annebel
bottom of page