top of page
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Annebel

Branding & Design

visuele communicatie

Wat is jouw visie en missie? Hoe zou je jouw bedrijfs-DNA omschrijven? Het onder woorden brengen waar jouw bedrijf voor staat is vaak stap één, maar het is niet het eerste wat jouw klant ziet. Dat is de visuele uitstraling.

Breng jouw visuele communicatie naar het volgende niveau met design maatwerk, of start vanaf scratch met een compleet nieuwe branding. Ontdek de mogelijkheden.

Business to brand academy

coming soon

Wil jij een onvergetelijke eerste indruk maken? Ben jij op zoek naar de juiste weerspiegeling van jouw visie en missie? Wil jij van A-Z je branding begrijpen én beleven? Dan is 'Branding DIY' wat je zoekt. In deze digitale masterclass delen we niet alleen de benodigde kennis, we nemen we jou mee door alle fases van ontwikkeling. Aan het eind van de rit heb jíj de basis gelegd voor de branding en maken wíj deze af met een logo. 

Digitale masterclass

 Zélf kennis opdoen en toepassen

High-quality logo in 3 variaties

 Logo in kleur, zwart & wit

 Brand identity kit

1

2

business to brand 1:1

Is jouw business de huidige branding ontgroeit? Voel jij geen match meer tussen jouw visuele representatie en missie? Of wil jij een vliegende start maken en alle facetten van je business krachtig neerzetten? Met 'Business to Brand: All In' duiken we in jouw bedrijfs-DNA, visie & missie en vertalen deze naar een totale belevingswereld. Zo neem jij op ieder niveau van communicatie jouw publiek, klanten en medewerkers mee in deze wereld.

 1:1 traject

Merkbeleving op ieder niveau

 Visuele vertaling van jouw bedrijf

 5 logo variaties mét kleuropties

 Volledig brand-book 

3

Design maatwerk

Van brochures tot presentaties, van (e-)magazines tot uitnodigingen. De eerste indruk is een die blijft hangen. Beeld is sneller dan woord, en juist daar zit de kracht van visuele communicatie. Dat vraag om design die jouw visie en missie weet te weerspiegelen. Deze 'dienst op maat' is volledig naar wens in te richten en gaat van begin tot eind in nauw overleg, zodat jij op alle fronten volledig on brand kan communiceren. 

 Vertaling van branding naar document

 Design op maat

Interactieve, digitale en/of DTP documenten

bottom of page