top of page
LB Agency_Lisa Bootsma_online communicatie_social media_workshops_branding_design_Annebel

Laat de digitale wereld in je voordeel werken.

ONLINE

Communicatie

In het huidige digitale tijdperk is jouw online visitekaartje belangrijker dan ooit. Dit biedt veel mogelijkheden, maar kan ook uitdagend zijn.

Klaar om jouw online communicatie naar het volgende niveau brengen? Ontdek de mogelijkheden.

1

1:1 strategie & coaching

Meer beleving, cohesie en kracht in jouw online communicatie dankzij een gefundeerde strategie, dat is wat we in dit 10-weken traject neerzetten. Naast deze strategie ontvang je alle handvaten en tools die je nodig hebt om deze succesvol uit te voeren, inclusief vier coaching sessies voor aanvullende vragen, bij sturen en het analyseren van de statistieken.

10-weken traject

2 strategiesessies

4 coachingsessies

Gefundeerde strategie

Praktische handvaten en tools

Statistische content analyse 

2

coaching

De kracht van online communicatie ligt bij authenticiteit, óók door een scherm is dit voelbaar. De mensen ín het bedrijf kunnen dit het best overdragen, hiervoor moet echter wel de juiste koers gevaren worden. Ligt er een gefundeerde strategie maar behoefte aan een strategisch en creatief advies om deze tot zijn recht te laten komen?

Authentieke communicatie

Concreet strategisch
en creatief advies

Praktische handvaten en tools

Statistische content analyse 

 Vanaf 2 sessies per maand

3

Pinterest management

Het onderscheidend vermogen van Pinterest ligt in zijn essentie als zoekmachine, geen standaard social media platform. Dit unieke aspect onthult speciale strategieën en nieuwe mogelijkheden. Pinterest, vaak onderschat, is een krachtige verkeersbron naar jouw website. Wij bieden full-service Pinterest channel management.

Xx

Xx

Xx

Xx

Xx

Xx

bottom of page