top of page

Stationery

Persoonlijke stationery is perfect voor een belangrijke gelegenheid, van uitnodiging tot geboortekaartje tot een complete set voor je bruiloft. Maak indruk met een opvallende kaart in jouw persoonlijke stijl!

Stationery – de verzamelnaam voor schrijfwaren, van pennen tot notebooks tot kaarten. Bij LB Agency staat stationery voor persoonlijke kaarten en ontwerpen zodat jij een unieke aankondiging of uitnodiging kan sturen waar je gasten mee verrast worden in de brievenbus of op jouw event. 

Personal stationery? Yes, please!

Neem contact op!

Of lees verder voor meer informatie over de pakketten:

Cards & co.

Van uitnodiging tot geboortekaartje

tot persoonlijke wenskaart.  

 

Het basispakket Cards & co. gaat uit van de persoonlijke aanpak met inspiratiesessie, concepting, feedback & finetuning en oplevering zoals onderstaand beschreven. 

Samen creëren we een kaart welke past bij jouw persoonlijke stijl en de gelegenheid. 

 

Het eindresultaat dat wordt opgeleverd is één final design voor een kaart.

€99

incl. BTW

Wij werken met een vooraf gestelde fixed prijs om onaangename verrassingen  op de factuur te voorkomen. Van de totale prijs dient €39 voldaan te worden als aanbetaling na de inspiratiesessie.

Wedding stationery

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, exciting en spannend tegelijk. De bruiloft is een feestelijke dag maar er komt ook heel veel bij de voorbereiding kijken. 

 

De stationery maakt een groot deel uit van de aankleding van jouw dag.

 

Het begint bij de uitnodiging - de eerste indruk voor jouw gasten! Een uitnodiging welke past bij jullie als koppel én bij de stijl van jullie grote dag maakt direct indruk. Maak het plaatje compleet met bijpassende menukaarten, naamkaartjes en bedankkaartjes. 

€279

incl. BTW

Wij werken met een vooraf gestelde fixed prijs om onaangename verrassingen  op de factuur te voorkomen. Van de totale prijs dient €75 voldaan te worden als aanbetaling na de inspiratiesessie.

Bij stationery draait het om jouw persoonlijke stijl.

 

Wat vind je mooi en welke vibe wil je graag uitstralen? Dit is het startpunt van de eerste ontwerpen.

 

Daarna besteden we veel aandacht aan het finetunen van het uiteindelijke resultaat zodat jij deze met trots kan gebruiken!

Enthousiast? Wij ook, so let's get started!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Het werkproces ziet er in een notendop als volgt uit:

inspiratiesessie

Via ZOOM of e-mail kom ik meer te weten over over jouw persoonlijke wensen en stijl. Hierin bespreken we kleuren, stijl en  elementen van voorbeelden welke je aanspreken.

concepting

Op basis van de inspiratiesessie werk ik de eerste concepten voor  jouw persoonlijke stationery uit. Als resultaat kun je diverse concepten verwachten.

feedback & finetuning

Na het aanleveren van de eerste concepten plannen we een moment van feedback. Welke concepten spreken je het meest aan en hoe kunnen we deze verder naar finetunen?  

persoonlijke stationery

Na het finetunen & goedkeuren van jouw persoonlijke stationery ontvang je alle digitale bestanden in juiste formats voor de drukker. 

Je ontvangt de ontwerpen als digitale bestanden in de benodigde en gewenste formats. 

 

Het drukwerk is dus niet inbegrepen in de prijs. Uiteraard kunnen we je wel adviseren in het vinden voor een geschikte drukker. 

bottom of page