top of page

Social Media

Is Social Media in jouw bedrijf ook het ondergeschoven kindje, raak jij de weg kwijt in dit digitale landschap of heb je geen inspiratie voor de juiste content? Dan is onze Social Media support geschikt voor jou!

Social Media – deze digitale omgeving fungeert als de online etalage en veelal eerste indruk van jouw bedrijf.

 

Dit biedt veel mogelijkheden, maar is ook uitdagend. Ontdek samen welke strategie bij jou past en hoe je een beleving creëert die volgers omzet tot fans en loyale klanten.

Ready to socialize the strong way?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Social Media support richten we in naar jouw behoefte. Je kunt hierbij denken aan verschillende vormen van support en coaching. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Content kalender

Creatie van een persoonlijke, maandelijkse content kalender. Een goede planning is het halve werk – ontvang een content strategie en planning op maandbasis. De ideale houvast om gestructureerd je eigen Social Media te beheren. 

Content planning

Verwerking en planning van content met een duidelijke uitstraling op basis van jouw huisstijl en gewenste beleving. Aangeleverd beeldmateriaal wordt verwerkt tot een coherente strategie en planning, zoals bijvoorbeeld een puzzle grid. Geef je social media uit handen en besteed je tijd aan taken waarin jij wel excelleert. 

creatief advies & creatie guide

Content creatie planning. Creëer jouw eigen content aan de hand van een persoonlijke guide met uitgewerkt plan en duidelijke richtlijnen voor jouw optimale content. Geniet van het comfort van een content creator, maar dan zonder de torenhoge kosten. 

Advertisements

Het ontwikkelen en monitoren en optimaliseren van Social Media advertisements op Instagram en Facebook.

Tarieven worden in een offerte op maat aangeboden en berekend op een uurtarief van €60 exclusief BTW. 

 

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of aanvullende vragen.

Je ontvangt alle documenten als digitale bestanden in de benodigde en gewenste formats. 

Eventueel drukwerk is dus niet inbegrepen in de prijs en service. Uiteraard kunnen we je wel adviseren in het vinden voor een geschikte drukker. 

Voor het weekend en- avondtarief verwijs ik u naar de algemene voorwaarden.

bottom of page