top of page

Curriculum Vitae

Op zoek naar een nieuwe job? The challenge can be real. Val op in de grote stapel met een persoonlijk maar zakelijk CV.

Curriculum Vitae – jouw eerste indruk bij een potentiële nieuwe werkgever. De visuele aspecten vallen nóg eerder op dan de inhoud van jouw CV. Kleur, lettertype en vormgeving bepalen het eerste gevoel én zorgen ervoor dat jouw CV in de stapel sneller herkend wordt. Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!

Allereerst bepalen we wat je uit wil stralen met jouw CV -de stijl, kleur en soort lettertype. Vanuit hier creëren we een professioneel en persoonlijk CV. We finetunen tot jij tevreden bent en vol zelfvertrouwen kan gaan solliciteren! 

Om het plaatje compleet te maken, ontvang je ook een format voor jouw motivatiebrief in bijpassende stijl. Inclusief mini-guide - dit geeft jou de mogelijkheid om zelfstandig de brieven aan te passen. Zo kun je voor iedere sollicitatie een aangepaste brief in stijl sturen.

Na de inspiratiesessie lever jij de inhoud van het CV aan zodat de eerste concepten een zo realistisch mogelijke indruk geven!

€89

incl. BTW

Wij werken met een vooraf gestelde fixed prijs om onaangename verrassingen  op de factuur te voorkomen. Van de totale prijs dient €39 voldaan te worden als aanbetaling na de inspiratiesessie.

Ready to impress? 

Let's get started!

inspiratiesessie

Via ZOOM of e-mail brainstormen we over de uitstraling hoe jij je wil profileren.

Na de inspiratiesessie lever jij de inhoud van je CV aan in word format.

concepting

Op basis van de inspiratiesessie werk ik de eerste concepten voor jouw nieuwe CV uit.

 

In deze fase kun je diverse concepten verwachten.

feedback & finetuning

Na het aanleveren van de eerste concepten plannen we een moment van feedback. Welke concepten en elementen spreken je aan en welke wat minder?  

Wat is er nog nodig om jouw CV perfect te maken?

Solliciteren

Na het finetunen & goedkeuren van jouw CV ontvang je het digtale document in het juiste format. Daarnaast ontvang je de mini-guide om jouw motivatiebrief zelfstandig aan te passen voor iedere sollicitatie.

Let's get to it!

bottom of page