top of page

Branding & Vormgeving

Ben jij een startende ondernemer of is jouw bedrijf toe aan een verfrissende update van de huisstijl? Dan is het branding pakket geschikt voor jou!

 

Al voorzien van een sterke huisstijl maar moet deze doorgevoerd worden in nieuwe documenten? Ook dan kunnen we je ondersteunen met de vormgeving!

Branding – de visuele identiteit oftewel huisstijl – versterkt de merkherkenbaarheid en beleving van jouw klant op alle niveaus, zowel op de website, social media als op een fysieke locatie. Een sterke en herkenbare huisstijl komt terug in alle facetten van communicatie. De visuele identiteit geeft het DNA van jouw bedrijf weer en maakt deze herkenbaar. 

De ontwikkeling van jouw huisstijl begint bij het kleurgebruik en logo. Dit is de basis voor de visuele identiteit van jouw bedrijf. Vanuit daar bouwen we aan een brand book wat de communicatie op alle niveaus ondersteund voor een coherente stijl en waarnaar in de toekomst altijd naar terug gegrepen kan worden ter ondersteuning.

Daarnaast kunnen we – naar wens – verschillende documenten ontwikkelen welke als stramien gebruikt worden. Denk aan de basis voor brochures, presentaties en social media.

Behoefte aan doorlopende ondersteuning en coaching met social media? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheden voor social media management.

Ready to up your game? 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

brainstorm

Via ZOOM of e-mail brainstormen we over de DNA en waarden van het bedrijf wat je graag wil uitstralen en persoonlijke voorkeuren je belangrijk vindt voor de huisstijl.

concepting

Op basis van de brainstorm werk ik de eerste concepten voor  de nieuwe huisstijl van jouw bedrijf uit. In deze fase kun je diverse concepten verwachten.

feedback & finetuning

Na het aanleveren van de eerste concepten plannen we een moment van feedback. Welke concepten voor de huisstijl spreken je aan en wat minder?  

branding

Na het finetunen & goedkeuren van de huisstijl en de documenten ontvang je alle benodigde bestanden in juiste formats. Jouw visuele identiteit ready to impress!

Tarieven worden in een offerte op maat aangeboden en berekend op een uurtarief van €60 exclusief BTW. 

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of aanvullende vragen.

Je ontvangt alle documenten als digitale bestanden in de benodigde en gewenste formats. 

Eventueel drukwerk is dus niet inbegrepen in de prijs en service. Uiteraard kunnen we je wel adviseren in het vinden voor een geschikte drukker. 

Voor het weekend en- avondtarief verwijs ik u naar de algemene voorwaarden.

bottom of page